Pescuit Stationar

Acum este 15 Noi 2024, 13:38

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 6 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: varga siweida sella
MesajScris: 03 Apr 2014, 12:48 
Neconectat

salutare

am gasit pe un alt forum un filmulet foarte interesant, in care protagonistul scoate un crap frumos (7 kg) cu o varga de 7 metri, modelul din titlu

http://www.youtube.com/watch?v=OntFRIcAGLQ (limbajul lasa de dorit, sau...cel putin nu asta ar trebui sa apara pe forumuri)

intentionez sa imi iau si eu o fixa de 7 metri, ma trage inima catre marcile mai consacrate (second), insa parerile culese de pe net despre modelul asta ma pun in mare incurcatura. mai ales ca mi-a mai comunicat cineva care detine modelul acesta ca a prins cteno de 3 kg fara probleme
insa mi-a mai comunicat cineva (avizat) ca e posibil ca modelele mai noi sa fie mai slabe calitativ

ce parere aveti?

multumesc anticipat

Sus

Subiectul mesajului: Re: varga siweida sella
MesajScris: 05 Apr 2014, 10:27 
Neconectat

marian_popescu scrie:
salutare

am gasit pe un alt forum un filmulet foarte interesant, in care protagonistul scoate un crap frumos (7 kg) cu o varga de 7 metri, modelul din titlu

http://www.youtube.com/watch?v=OntFRIcAGLQ (limbajul lasa de dorit, sau...cel putin nu asta ar trebui sa apara pe forumuri)

intentionez sa imi iau si eu o fixa de 7 metri, ma trage inima catre marcile mai consacrate (second), insa parerile culese de pe net despre modelul asta ma pun in mare incurcatura. mai ales ca mi-a mai comunicat cineva care detine modelul acesta ca a prins cteno de 3 kg fara probleme
insa mi-a mai comunicat cineva (avizat) ca e posibil ca modelele mai noi sa fie mai slabe calitativ

ce parere aveti?

multumesc anticipat

Sal.foarte adevarat..si eu am 2 Unica de 7m de la LE.si am recomandat anu'trecut unui prieten care a rupt-o cu un caras de 6-700 gr.Este o problema generala observ,vis a vis de anul in care au fost facute,eu am avut noroc....

Sus

MesajScris: 05 Apr 2014, 15:16 
Neconectat

La unica și aniversario este cunoscută de mult problema
Dar mă refer la modelul ăsta, de care nu auzisem nimic până acum. Oricum, am găsit una model vechi disponibilă, dar parcă mai tare mă trage inima, nu neapărat și buzunarul, către un maver sprint plus

Sus

MesajScris: 05 Apr 2014, 19:38 
Neconectat

maver spring plus, un bat cu care poti scoate vaca din apa cu el. tocmai a fost unul de vanzare la 8 m, l-a luat nutzu.bun bat... am si eu unul de 6 m.

Sus

MesajScris: 05 Apr 2014, 19:40 
Neconectat

si chiar asa, la ce folos sa scoti crapi de 7 :shock: kile cu el din balta? pe bune, nu e asta un criteriu cand iti alegi un bat, parerea mea...

Sus

MesajScris: 05 Apr 2014, 19:49 
Neconectat

Spring am vrut să scriu, dar telefonul și graba...
Și varga respectivă se pare că nu e numai reziztentă, ci și ușoară și echilibrată. Plus că la prețul nu e nici pe departe mare
Am vrut și eu bățul pe care l—a luat Nuțu, dar s—a mișcat mai repede
Se pare că voi opta pentru aceeași variantă. Ar mai fi milo talento, dar numai dacă voi ajunge să îl și văd înainte

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 6 mesaje ] 

Ora este UTC [ DST ]