Pescuit Stationar

Acum este 16 Noi 2024, 09:40

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 46 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nada pe baza de paine ?
MesajScris: 24 Apr 2014, 15:18 
Neconectat

philiphito scrie:
... exista aditiv praf de capsuni naturale?

Exista!!!...intreaba-l pe Glukas ca stie el mai bine!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 24 Apr 2014, 17:10 
Neconectat

truia scrie:
philiphito scrie:
... exista aditiv praf de capsuni naturale?

Exista!!!...intreaba-l pe Glukas ca stie el mai bine!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nu stiu de praf. Eu am dat cu Benzar Crap Capsune! :lol: :lol: :lol: :lol: Si merge pe Doripesco! Atata crap pe vad n-a vazut Truia niciodata! :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 24 Apr 2014, 18:39 
Neconectat

Apropos de căpşunică, am păstrat salvate pentru eternitate două postări de pe forum, de la cupa Sensas – Doripesco 2009.
George scrie:

Super concurs, felicitari Lupei,Suciu si organizatorilor Sensas!
Si cateva impresii:
In prima mansa, sectorul C, standul 41, am folosit o nada (superba ptr. Cornesti) fantastica (secreta) :) ! Nici nu incepuse concursul si aveam deja dril la carligul gol cu ... un novac! Dupa 15 min. mi-a rupt un kit ... asta semnaland deja ce avea sa se intample :) In fata mea, in stanga, la dreapta, la 40m, fierbea apa de fitofagi! :) :) :) Cu tusul si tot forfacul pe substrat aveam busa dupa busa ... nepunctabile.
Clasament, maxim de puncte, experienta "locomotive" - imensa!
Nada gresita plus incapatanare = locul 14 din 14 si 2 pestisori (mare minune), o platicuta ratacita si o babusca ...
In mansa a II-a, sectorul B, standul 26, alta nada (Dynamite Baits cu 5 kg. de peleti), alta viata. Am reusit sa recuperez ceva, mi-am rupt inca un kit si o coada de minciog am constatat ca pentru Doripesco imi tb. scule mai serioase.
Pestii, "mefienti" si destul de satui (am inteles ca au fost hraniti inainte de concurs).

O pagină mai târziu, la pagina 15, scrie Truia:

Cele doua manse?…pentru mine au fost total diferite :
Am inceput mansa 1 super bine : in 30 de minute aveam 7 crapi…cred ca eram primul pe sector zic “ Dracee!! Sa vezi ca-i fac si pe Rancu si pe Lupei !”… dupa aia a inceput festivalul Glukas… am uitat sa va spun eram pe standul 40… nu’s ce a aruncat in apa ca nada ca s-a umplut apa de fitofagi…mii…n-am vazut niciodata asa ceva..fierbea apa de ei..sareau ca delfinii…nu mai puteai nici sa dai cu batul ca nu se ducea plumbul la fund… si Rujan gata, gata sa faca schi nautic cu busele de un metru, rube rupt si alte aventuri… dupa vreo juma de ora de disperare… ma duc pe match… canci! vorba romanului pana la vreo 40 de metri (cam cat pot sa arunc eu cu match-ul) aceeasi situatie: buse langa buse juca wagler-ul ca nebunul si alerga si la stanga si la dreapta de mi-era si frica sa intep sa nu cumva sa agat vreo torpila de 15 kile care sa ma lase orfan de Walter Tamas cu pana de paun… si cum nu pot sa dau la 60 de metri ca Adi m-am distrat restul mansei uitandu-ma la Rujan si admirandu-i stapanirea de sine ca mie imi venea sa rup betele si sa plec acasa… inutil sa va spun ca n-am mai prins absolut nimic si am facut un amarat de loc 10.

George, Truia, să vă bucure Dumnezeu zilele, că tare mi-au mai plăcut cele scrise mai sus :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 24 Apr 2014, 20:48 
Neconectat

Dar ce parere aveti despre nadirea cu paine la clean ? ( eventual pus si viermusi sau casteri )

Sus

MesajScris: 24 Apr 2014, 22:15 
Neconectat

zsolt scrie:
Si am uitat sa mai zic, la Matyer am folosit pe mansa 2 brasem caramel 1 scopex pe mansa si cu ttx si cu british bread si cu pastoncino..asta poate sa-tu confirme baietii care au fost acolo! O fi fost bun? :roll: :roll:

Imparate, nu te mai da mare ...ca asta cu Benzar Turbo brasem-caramel!!!!, la caras si crap, de la mine ai invatat-o ;)
Ai uitat cand am cumparat din depozit de la Cluj...tot brasemul de pe raft :lol: ...de n-ati avut voi cat am vrut eu sa cumpar :oops:
In alta ordine de idei. ..bravo pentru rezultat, l-ai meritat si ma bucur pentru tine.
Mah, sa nu faci cumva si sa nu aduceti brasem caramel in Irlanda(100 flacoane)...ca vii pe jos de la Dublin la Cork(200km). :lol:

Sus

MesajScris: 25 Apr 2014, 06:45 
Neconectat

Da nu se gaseste in Irlanda? :shock:

Sus

MesajScris: 25 Apr 2014, 08:35 
Neconectat

stanciutoni scrie:
diaconitapetru scrie:
.e mult de povestit.Vad ca la stationar lucrurile sunt percepute altfel

daca e asa simplu inseamna ca esti campion pe Doripesco anul acesta :lol:
Toni stai linistit nu am atata experienta competitionala......crezi ca Ronaldo joaca bine fotbal fiindca isi face el ghetele?

Sus

MesajScris: 25 Apr 2014, 16:08 
Neconectat

zsolt scrie:
Da nu se gaseste in Irlanda? :shock:
este Turbo Halibut Hemp
Turbo Method Carp Feeder
Turbo Fishmeal Carp
Brasem aditiv lichid --si cam atat!!

Sus

MesajScris: 25 Apr 2014, 17:50 
Neconectat

Trist,tot Tica-i de vina!

Sus

MesajScris: 25 Apr 2014, 19:32 
Neconectat

philiphito scrie:
painea neagra sau alba?fructoza din trestie sau din sfecla? glicerolul e bun si pe apa rece? sau mai bun pe apa rece decat uleiurile esentiale!! exist aditiv praf de capsuni naturale?
painea alba e mai buna pentru efectul exploziv,fructoza se gaseste numai in fructe,glicerina sau glicerolul a fost conceput pentru suportul atractantilor folositi cu precadere pe apa rece(merge si pe apa calda),incearca sa nu amesteci actiunea unui alcool cu a uleiurilor esentiale care nu merg pe apa rece,daca vrei tu apar acusi capsunii si faci un aditiv(nu praf doar lichid)1kg fructe date prin blander cu 1kg zahar(de trestie sau de sfecla e optiunea ta) si vezi ce rezultate ai

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 46 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul

Ora este UTC [ DST ]