Pescuit Stationar

Acum este 16 Noi 2024, 21:59

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 9 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Vand lanseta E.T.Picker Blade 10''-energofish
MesajScris: 08 Dec 2014, 19:54 
Neconectat

Mare Reducere-155 ron! Ultima oferta ! Asteptam pe toti cei interesati...! :P

Sus

Subiectul mesajului: Re: Vand lanseta E.T.Picker Blade 10''-energofish
MesajScris: 12 Dec 2014, 20:04 
Neconectat

Ceva oferte...?

Sus

MesajScris: 12 Dec 2014, 20:41 
Neconectat

Vulpisor scrie:
Ceva oferte...?

Salut, te-am rugat si eu ceva pe PM, dar nu mi-ai raspuns. O sa te rog si aici si poate imi raspunzi si mie. merci
mesajul de pe PM era asta ,, Va salut, am cumparat si eu un picker blade la fel, dar nu am reusit sa-l pun la treaba deocamdata. Imi puteti spune si mie cateva impresii despre el? cum se comporta pe rau? ce greutati ati folosit, cat sunt de sensibile varfurile, sesizeaza si cele mai fine trasaturi? etc. Va multumesc anticipat. Stima deosebita,,

Sus

MesajScris: 13 Dec 2014, 06:11 
Neconectat

In ce stare este?

Sus

MesajScris: 14 Dec 2014, 10:32 
Neconectat

Ai MP. Stima.

Sus

MesajScris: 14 Dec 2014, 12:51 
Neconectat

In primul rand....Scuze..!din cauza serviciului intru mai rar pe topic...asta e..Si acum sa va raspund;batul este in stare foarte buna,[ are doar cateva iesiri atat pe balta ca si pe rau], are inclusiv folia originala pe maner[daca asta ar fi un aspect notabil],nu are defecte ,deteriorari.nici macar o zgraitura [pot spune ca sunt genul de tip care ingrijeste un obiect]......Bun;..din iesirile pe care le-am facut pe malul apei pot spune ca batul s-a comportat foarte bine,iar ca si captura mai notabila [!] ar fi un ciortan de 1,800 kg prins acum 2 ani pe Sacele-Sibiu.In rest s-a comportat bine pe Mures,la morunas,mreana sau platica, dar capturile nu au fost pe masura puterii batului. Cam atat pot spune despre picker.Si apoi sincer nu l-as vinde dar in momentul de fata am 4 pickere de 3.00 m ,iar pe acesta il folosesc mai rar....asa ca asta e...probabil cu ce i-au pe el ....reinvestesc! :P deci;pe rau se comporta foarte bine [l-am incercat pe adancimi de 1,5-4.5m]si a fost ok.;cu varful de 2oz si cosulete de 40-65gr.trasaturile au fost evidente [ dupa cum am amintit nu au fost pesti foarte mari ];In concluzie pot spune ca am fost multumit de modul cum a lucrat pe rau. :P

Sus

MesajScris: 14 Dec 2014, 15:43 
Neconectat

Vulpisor scrie:
In primul rand....Scuze..!din cauza serviciului intru mai rar pe topic...asta e..Si acum sa va raspund;batul este in stare foarte buna,[ are doar cateva iesiri atat pe balta ca si pe rau], are inclusiv folia originala pe maner[daca asta ar fi un aspect notabil],nu are defecte ,deteriorari.nici macar o zgraitura [pot spune ca sunt genul de tip care ingrijeste un obiect]......Bun;..din iesirile pe care le-am facut pe malul apei pot spune ca batul s-a comportat foarte bine,iar ca si captura mai notabila [!] ar fi un ciortan de 1,800 kg prins acum 2 ani pe Sacele-Sibiu.In rest s-a comportat bine pe Mures,la morunas,mreana sau platica, dar capturile nu au fost pe masura puterii batului. Cam atat pot spune despre picker.Si apoi sincer nu l-as vinde dar in momentul de fata am 4 pickere de 3.00 m ,iar pe acesta il folosesc mai rar....asa ca asta e...probabil cu ce i-au pe el ....reinvestesc! :P deci;pe rau se comporta foarte bine [l-am incercat pe adancimi de 1,5-4.5m]si a fost ok.;cu varful de 2oz si cosulete de 40-65gr.trasaturile au fost evidente [ dupa cum am amintit nu au fost pesti foarte mari ];In concluzie pot spune ca am fost multumit de modul cum a lucrat pe rau. :P

Multumesc pentru raspuns. Maine voi testa si eu pickerul la Apa-Calda.

Sus

MesajScris: 15 Dec 2014, 18:21 
Neconectat

Aveti mp. Multumesc

Sus

MesajScris: 16 Dec 2014, 12:54 
Neconectat

Batul a fost vandut. Multumesc de gazduire.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 9 mesaje ] 

Ora este UTC [ DST ]