alintudose scrie:
Micutzule , tu-ti mai vezi milionul cand...
Chiar nu te amuza directia luata? Toti au inteles ca Fane v-a dat-o.In brate, indiferent ce posteaza unul sai altul.Ce te deranjeaza? Cand vezi tu banii aia , sa-mi arati bancnota si eu ti-o dublez.
Deci , nici "joi-vineri" , nici in 15 oct si nici in 1 nov ,
cum sugera gerula , nu veti vedea premiile.Asa ca , nu are rost sa va enervati.
Esti ingrozitor
De unde naibii rezulta din ce-am zis eu c-o sa dea sau n-o sa dea Stefan Popescu banii pana pe 1 noiembrie?
Am zis ca, daca nu-i da pana pe 1 noiembrie, poate fi considerat si din punctul meu de vedere escroc. Si ca, tot din punctul meu de vedere, daca-i da pana pe 1 noiembrie inseamna ca n-a avut intentia sa escrocheze pe nimeni.
Parca nu-i tot aia, nu?
alintudose scrie:
Am postat de cateva ori o intrebare catre Fane , dar nu s-a obosit sa raspunda , evident neavand ce :
Exista in momentul acesta banii in cont? Se poate posta o scanare a contractului fantoma?
.............................................................
Nu in ultimul rand , un om de caracter ar fi intervenit si ar fi incercat sa explice ce s-a intamplat , sa-si ceara scuze pentru situatia creata...Dar nu este cazul...
Chestiile astea nu le-am zis cumva si eu?
Barem aia cu contractul cred ca a fost printre primele.
zsolty scrie:
Fara suparare, asta-i faza crancena din ciclul "nu citim nimic din ce zic ceilalti, dar postam"
miza scrie:
apropos, vi-a dat chitanta pe taxa de participare, poate se cumuleaza pedepsele de la inselaciune cu evaziune fiscala.......
La asta subscriu fara nici o rezerva. Mai ales avand in vedere discursul permanent despre legalitate al lui Stefan Popescu.