Da Adi... cum am mai zis tu esti promotorul pescuitului la feeder in Romania...fara tine nu s-ar fi facut nimic...ai facut eforturi exceptionale si te-ai daruit 100%..asa este si nimeni nu poate zice nimic!!! (nici macar Tudose!!
).... si ai fost singur precum zici.... d'asta au fost si greseli..criticate of- course ca sa le vedem , sa invatam din ele si sa nu le mai repetam!
Sincer sa fiu tu ai facut totul de unul singur...si tot sincer iti spun ca nu este posibil asa ceva!!...adica ai nevoie de ajutor si de sprijin... pana la coada este un campionat national si trebuie tratat ca atare... sunt sigur ca sunt oameni car ar pune umarul la o astfel de organizare... trebuie numai identificati si cooptati in echipa organizatoare.... pana la urma nu este corect sa faci anumite lucruri pe banii tai!
Mai departe... repet ca este imposibil sa fii si concurent si organizator... in primul rand nu este corect si in al doilea rand risti sa nu faci nici unul din lucruri bine!!! ( adica nici organizarea si nici pescuitul sa nu-ti iese cum trebuie!).... cam acelasi lucru se petrece cu o echipa in care managerul e si membru al echipei... nu face nici una nici alta la maxim!!!
Eu zic ca tu ar trebui sa fii concurent!...caci esti de departe cel mai experimentat pescar la feeder si sigur printre cei mai valorosi!!!... asa ca ar trebui numit un fel de comitet de organizare... 5-6 persoane care se vor oferi voluntare sa faca acest lucru (din pasiune si dedicatie pentru pescuitul in Romania) care sa se ocupe de aspectele strict organizatorice si administrative...poate vom constata cu surprindere ca vor gasi mai multi sponsori si vor crea conditii mai bune de concurs decat in alote dati!... Uite ce propun eu: dati-l afara pe Nica din echipa Aradului si puneti-l pe el seful comitetului de organizare.... are multa experienta si suficiente relatii peste tot pentru a duce treaba asta la bun sfarsit!
Sunt sigur ca Degeratu va fi un organizator corect si impartial... si gata cu controversele!