Pescuit Stationar

Acum este 07 Noi 2024, 13:52

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 591 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 60  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: FINALA PE ECHIPE 2012 DORIPESCO - BRASOV
MesajScris: 21 Mai 2012, 21:33 
Neconectat
Moderator global

Bine mah nu mai modific nimic...STERG DIRECT. Calmati-va amanadoi, si instigatorul si inflamatorul. Credeti-ma ca m-am saturat si eu(pe langa multi altii care nu mai intra) din cauza ca acest forum a devenit un forum cu CANCAN DE PESCUIT si NU un FORUM DE PESCUIT, cum era la inceput :(
"Felicitari amandurora" :!: :!: Au de unde sa invete oamenii ;)

Sus

MesajScris: 21 Mai 2012, 21:49 
Neconectat
Moderator global

adi suciu scrie:

.... am sters postarile anterioare , si aici am incheiat ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

dupa cum vezi si eu am mai facut chestia asta odata ;) ;) ;) ;) ....da nu se potoleste :o :o :o asa ca insista mai mult la "instigator" ;) ;) ;)

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 21 Mai 2012, 21:52 
Neconectat
Moderator global

Andrei Ghioghiu scrie:
Bine mah nu mai modific nimic...STERG DIRECT. Calmati-va amanadoi, si instigatorul si inflamatorul. Credeti-ma ca m-am saturat si eu(pe langa multi altii care nu mai intra) din cauza ca acest forum a devenit un forum cu CANCAN DE PESCUIT si NU un FORUM DE PESCUIT, cum era la inceput :(

....asta trebuia sa faci de la inceput si nu ziceam NIMIC , pt ca intelesul era la fel de obscen si de partea cealalta ;) ;) ;)
.....da citesc pe rupte :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ;) ;) ;) ;) ;)
....tot sistemul competitional national romanesc e un CACAN ...sau mai degraba un teatru de papusi ...din ala cu sfori :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 22 Mai 2012, 14:54 
Este o finala pe un CARPODROM in adevaratul sens al cuvantului unde este stiut faptul ca nu toti prind chiar daca este full de peste !!Pescuitul la crap este si el un pescuit ,,HIGH TECH'' care de multe ori nu face altceva decat sa te slefuiasca in competitiile internationale ..Oare de ce francezi de la Sensas cand au fost pe Doripesco au furat-o asa de rau ??....... Multi ar dori sa aiba si ei in tara , asa ceva, iar cei care-l au nu sunt multumiti si vor sa faca o finala undeva unde se prinde ceva babuscute si ghibort !!
Oare chiar nu v-ati saturat de zile pierdute la concursuri fara peste !?? Nici Sarulesti-ul nu se mai vrea a fii o pista pentru stationar si asa se v-a intampla cu multe piste din tara ,atata timp cat tot ce prindem bagam in traista ! La Doripesco exista o mana de fier care pazeste aceasta balta de orice ,,CALIC'' iar asta se vede .....

Sus

MesajScris: 22 Mai 2012, 15:01 
Neconectat
Moderator global

Andrei Ghioghiu scrie:

Mnazau' lor de agitatori... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Sus

MesajScris: 22 Mai 2012, 15:09 
Neconectat

GIGI scrie:
Este o finala pe un CARPODROM in adevaratul sens al cuvantului

e foarte bun pentru cupa Trabuco se vede din cati s-au inscris

Sus

MesajScris: 22 Mai 2012, 16:42 
Neconectat

GIGI scrie:
Este o finala pe un CARPODROM in adevaratul sens al cuvantului unde este stiut faptul ca nu toti prind chiar daca este full de peste !!Pescuitul la crap este si el un pescuit ,,HIGH TECH'' care de multe ori nu face altceva decat sa te slefuiasca in competitiile internationale ..Oare de ce francezi de la Sensas cand au fost pe Doripesco au furat-o asa de rau ??....... Multi ar dori sa aiba si ei in tara , asa ceva, iar cei care-l au nu sunt multumiti si vor sa faca o finala undeva unde se prinde ceva babuscute si ghibort !!
Oare chiar nu v-ati saturat de zile pierdute la concursuri fara peste !?? Nici Sarulesti-ul nu se mai vrea a fii o pista pentru stationar si asa se v-a intampla cu multe piste din tara ,atata timp cat tot ce prindem bagam in traista ! La Doripesco exista o mana de fier care pazeste aceasta balta de orice ,,CALIC'' iar asta se vede .....

GIGI nu ma intelege gresit , imi place Doripesco , am fost acolo la concursuri, am avut o finala acolo,....dar repet NU este pista de stationar dupa parerea mea. Poate gresesc eu , dar din cate am vazut pe unde am umblat concursurile de stationar nu se fac pe balta gen Doripesco!
Si apropo de babusca si ghibort , sa stii ca pe Varsolt nu avem ghibort , daca acesta era apropou si de cand organizez eu concursurile si sunt presedinte la AJVPS Salaj , nu mai sunt nici" straite " !
;) ;)

Sus

MesajScris: 22 Mai 2012, 17:27 
Neconectat
Moderator global

Nu fi trista , daca vrei o sa-ti aducem 50-60 ghiborti noi cand mai ajungem in zona. Tot cadou si niste somni pitici , la pachet... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 22 Mai 2012, 18:24 
Neconectat

Multumesc dragule, sunteti fantastic de draguti si serviabili !!!! ;) ;) :P :P Asa imi placeti !!!!!!!! :P :P

Sus

MesajScris: 21 Iun 2012, 12:41 
Neconectat

Intrebare: Pasta/peletele vor fi interzise nu?Reguli clasice FIPSed.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 591 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 60  Următorul

Ora este UTC [ DST ]