Pescuit Stationar

Acum este 16 Noi 2024, 22:36

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 146 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Finala Echipe
MesajScris: 02 Oct 2013, 09:07 
Neconectat

Deocamdata ceva poze pe facebook:

https://www.facebook.com/Match.Fishing.Ro

Sus

MesajScris: 02 Oct 2013, 09:22 
Neconectat

Felicitari si multumiri deosebite organizatorilor Ajvps Salaj !!!!
Mama Vera la inaltime ca de fiecare data !!!! ;)

Multumim Boti pentru 80% din strategie!!! Pentru tine avem toti tot respectul din lume!!! Ai demonstrat inca odata ca ai o mare valoare.... esti de departe pescarul prezentului si al viitorului!! Dupa mine prin ce ai realizat anul asta esti de departe cel mai in forma pescar din tara in acest moment!!! ( mare pacat de standul prost din prima zi ) ;)

Multumim din suflet celor ce au avut incredere in noi :
Walter Tamas-serie Walter
Ambrus Tibor-Maros Mix

Doresc sa felicit pe aceasta cale si echipele de pe locul 2 si 3 si pe ceilalti concurenti pentru atmosfera de Fair-play din concurs.... exceptand micile scapari ale unora pe care eu personal le pun pe seama emotiilor si a tensiunii din concurs.

Felicitari Nea Maty pentru un nou titlu si pentru constanta si rabdarea pe care o aveti in fiecare mansa de pescuit( la dumneavoastra experienta competitionala isi spune mereu cuvantul) !!

Una peste alta a fost un concurs foarte reusit!!!
Felicitari tuturor!!!

Sus

MesajScris: 02 Oct 2013, 10:55 
Neconectat

In primul rand vreau sa imi felicit colegii pt saptamana fantastica petrecuta impreuna . Ii multumesc lu Luci ca a avut incredere in mine si am avut ocazia de a juca doua manse desi pista nu imi era cea mai draga. Ma bucur ca impreuna am rezistat presiunii din partea echipei energo si le-am raspuns prin pescuit , in a doua mansa arbirul statea lipit de mine cand imi faceam nevoile.

ps1: Regret din toata inima ca Pami nu a avut a1 in mansa 2 .
ps2: Multumim zsolty pt cele 3 pachete de larve de vineri .

Sus

MesajScris: 02 Oct 2013, 11:40 
Neconectat

Si mie imi pare rau Doru sincer sa fiu,de pe A1 nu cred ca as fi putut pierde , dar deznodamantul final cred ca tot aceelasi era din pacate pentru noi .Si de pe A7 trebuia sa castig dar , am dormit 2 ore dupa care m-am trezit brusc in alt film .Asta este, sper sa mai avem ocazia sa ne intalnim ;)

Sus

MesajScris: 02 Oct 2013, 14:04 
Neconectat

Multumim frumos pentru felicitari!

Dupa cele 3-4 zile de antrenamente am simtit ca putem castiga acest concurs. atuurile noastre fata de celelalte echipe erau urmatoarele:
1)precizia nadirii din cupa:am reusit sa adunam toti pesti pe o singura coloana de apa
2)nada foarte putina:odata cu racirea vremii, pestii se saturau foarte usor de la nada. Probabil din aceasta cauza erau pauzele dupa prima ora de pescuit. Nu cred ca am folost mai mult de un kg de nada pe mansa
3)pamantul:pamantul nostru avea o mecanica foarte buna, s-o desfacut exact unde trebuia
4)finetea monturii: aveam doua tipuri de monturi. Unul era pentru ,,bagging''-tras de pesti, cu fir principal Tubertini Evo Silver de 0,14, pluta Maros Mix seria 49 de 2 si 2,5 grame. Carligul era Tubertini seria 18b de 18, inaintas de 0,10. Cand pestii mancau prost am folosit linia fina, cu fir principal de 0,12, pluta Maros Mix seria 58 de 1,5 si 2 grame. Inaintasul era de 0,08 iar carligul era de 20.

Despre nada, pamant, tactica etc. nu mai am ce sa zic pentru ca o scris Luci ce era mai important.

Felicitari baietiilor din echipa!!! Fiecare a dat dovada de maturitate si profesionalism. ;)
Felicitari oameniilor de spate!Echipa asta n-a avut parte niciodata de atata ajutor, venita de la oamenii de spate!
Felicitari organizatorilor si tuturor echipelor care au participat la acest concurs! sper ca la anu sa fie si mai multe echipe!

Si nu in ultimul rand multumim Maros Mix si Serie Walter pentru sponzorizare! Multumim D-nul Poiana pt tot ce ati facut pentru aceasta echipa! ;)

Sus

MesajScris: 02 Oct 2013, 15:25 
Neconectat

https://www.facebook.com/Match.Fishing.Ro

Alte poze cu premierea

Sus

MesajScris: 02 Oct 2013, 16:28 
Neconectat

Va multumim mult pentru felicitari si pentru toata sustinerea pe care am primit-o pe toata durata concursului, mai ales duminica!!!

Doresc sa transmit felicitari intregii echipe!! Am fost, dupa 4 ani de schimbari, cel mai bun si echilibrat lot. Din pacate eu nu am fost in cea mai buna forma, s-a simtit lipsa de concursuri de anul asta, in fiecare mansa am fost la un singur peste distanta de locul 2, dar ma bucur ca a fost suficient si atat ca sa iasa bine la sfarsit.
Multumesc Domnului Poiana pentru tot ceea ce face pentru noi si pentru increderea pe care o primim de fiecare data!!
Multumim mult MarosMix si WalterLand, fara ajutorul lor nu s-ar fi putut realiza atatea in acest an!
Felicitari tuturor participantilor!!

A fost un concurs greu si foarte stresant, mai ales pentru ca am facut multe antrenamente si pentru ca ma muncit cu totii foarte mult pentru a ne apropia de rezultatul acesta!!

Sus

MesajScris: 02 Oct 2013, 21:04 
Neconectat

Va multumim pt felicitari si urarile de bine.
Despre pescuit nu prea mai am ce sa spun, deoarece au descries coechipierii mei mai sus. Ca o echipa ce suntem, am respectat cu strictete strategiile puse la cale, ramanand ca fiecare sa se adapteze cat mai repede la pescuit si sa introduca cat mai mult peste la juvelnic.pe aceasta cale vreau sa le multumesc capitanilor si oamenilor de spate, care au avut un rol important in realizarea obictivului.
Multumim Paulica pt ajutorul acordat in aceasta saptamana. Respect.
Vreau sa multumesc sufletului echipei, celui care traieste fiecare secunda din concurs cu foarte mari emotii si fara ajutorul caruia probabil nu s ar fi ajuns aici. multumim domnu' Poiana.
multumim si Maros Mix si Serie Walter pentru sponzorizare.
Felicitari doamna Vera pt organizare.
felicitari echipei Energo si tuturor participantilor.

Sus

MesajScris: 03 Oct 2013, 11:16 
Neconectat

pami scrie:
Si mie imi pare rau Doru sincer sa fiu,de pe A1 nu cred ca as fi putut pierde , dar deznodamantul final cred ca tot aceelasi era din pacate pentru noi .Si de pe A7 trebuia sa castig dar , am dormit 2 ore dupa care m-am trezit brusc in alt film .Asta este, sper sa mai avem ocazia sa ne intalnim ;)

-da mai figura; pe mine de ce nu m ai trezit;nu asa ne am inteles? :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 03 Oct 2013, 11:50 
Neconectat

Doremeai prea frumos sa te trezesc :)) hai ca te-ai trezit si tu ca faceam galagie ,numai tu ai ramas in pijama in continuare, nu ai vrut sa o dai jos :P

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 146 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Următorul

Ora este UTC [ DST ]