Felicitari Marius Caseru! Toata lumea spunea pe pista “Caseru a muncit!” Deci ati meritat victoria!
Felicitari Dragos Popa! Am avut anoarea si placerea sa “fur” meserie de la dvs. in ultimele doua manse.
Felicitari Toni Stanciu! Am pierdut ramasagul. La prima intalnire cu dvs. dau vinul promis.
Nea Maty, regret nespus ratarea podiumului. Nu-i nimic, va razbunati la Cupa Maver 2014.
Pe varianta pescareasca a reclamei Bergenbier “Prietenii stiu de ce” respect deosebit pentru Andrei Bucur si nea Maty!
Despre pescuit eu nu pot spune prea multe deoarece rezultatul vorbeste de la sine. Cei de pe podium pot sa spuna ce si cum a fost dpdv al pescuitului.
Dar trebuie sa mentionez realizarile AJVPS Calarasi care merita toata aprecierea mea. Bravo d-lui Coman si tuturor celor din echipa dansului!
Trebuie sa mentionez cate ceva din ceea ce mi-a placut. A facut-o si d-l Constantinescu dar eu vreau sa subliniez:
- prelucrarea la sedinta tehnica a unor elemente de protectia muncii in ceea ce inseamna un concurs de pescuit;
- zona neutra de 1m intre standuri;
- amenajarea acelui mini restaurant. Conteaza foarte mult pentru cei de pe pista care stau acolo 7-10 ore/zi sa poata servi dimineata cafeaua si/sau orice bautura rece de la frigider. Este o chestie aproape vitala in conditiiile acelea;
- semnalele de nadire, de start si finish date cu arma;
- am avut pe pista 3 toalete ecologice;
- a fost repartizat cate un arbitru la fiecare 3 concurenti, ceea ce este suficient;
- atentia deosebita cu care un domn arbitru a indepartat obletii in primele doua manse la cantarul oficial;
- ciorba de peste de la masa oficiala a fost ceva de vis;
Deci totul impecabil! Bravo AJVPS Calarasi, incepand cu “seful de sala” care ne servea cu cafea dimineata, bucatarul sef si terminand cu doamna care servea la mese si la toti cei care au dat ajutor la organizare, un mare BRAVO si nota 10 (zece). Ma voi intoarce oricand cu mare placere la Calarasi.
Multumim AJVPS Calarasi!!!
Si de asemenea multumiri si d-lui Bogdan Constantinescu care ne-a furnizat viermi si pinki pe pista sau la hotel unde a vrut sufletelul nostru.
Multumiri deosebitei familiei Ispas pentru aceasta organizare dar si d-lui Farkas pentru munca depusa la cantarul oficial.
Multumim Nutzu pentru poze si d-lui Sitaru pentru prelucrarea clasamentului!
Multumiri personale pentru userii “Pachet” si “Antoniade Gheorghe” (Bergenbier... stiti voi...)
Mai trebuie sa subliniez si ajutorul acordat de AJVPS Mures pentru cei 4 concurenti prezenti in aceasta finala.