rubex scrie:
pe o balta pe care am pescuit-o relativ des, a aparut bibi mic de 3,4-7cm de care nu am reusit sa scap nici cu buchet de 15viermi....solutia?cuburi de mamaliga cu cupa si printre alea 6,7 cuburi mi-l strecor si pe al meu cu carligul...alta solutie nu vad...specific pescui dupa ciortan, cteno si ceva caras mai rasariti...anul asta voi incerca cu pelete, desi balta este nadita fffff intens cu mamaliga...asta vrea, asta ii dau
...
Hai ca ne-am intalnit in sfarsit.Exact asta este si scopul meu , in afara de mamaliga , vad peletele ca fiind o modalitate excelenta de selectare a pestilor.De aceea am deschis topicul , pentru ca in afara de ideile pe care le am , teoriile da nadire si folosire , informatiile despre compozitia si felurile peletelor , arome etc , voiam sa aflu informatii despre utilizarea peletelor de la oameni care au pescuit cu ele efectiv.
Astfel de informatii pot da si eu dar dupa sezonul acesta cand vreau sa imi dedic o buna parte din partide pescuitului folosind pelete (atat ca nada cat si ca momeala).
Prin informatiile care le-am cerut vreau sa scurtez perioada de teste si poate unele lucruri pe care vreau eu sa le incerc au fost incercate de altii si au dat rezultate sau au esuat lamentabil.In definitiv o parere exacta si cumpleta despre pescuitul cu pelete iti poti face numai pe apa , pescuind cu ele si tragand concluzii dupa fiecare partida , dar de ce sa repeti greseli cand poti intreba pe cei avizati si care le folosesc ....